NYHED – vi kan nu også levere Prusa printere

Original Prusa Mini+
Original Prusa MK3S+

Prusas 3D-Printere udgør rygraden i vores printerfarm. De er bestemt ikke de billigste på markedet, men de kører klippe-stabilt, er nemme at bruge og lette at fejlsøge på hvis noget driller. Der er desuden et enormt aktivt community af brugere fra hele verden der gladeligt deler ud af deres erfaringer. 

Et andet vigtigt punkt bag vores beslutning om at standardisere på printere fra Prusa, er at Prusa løbende laver opgraderingskit til deres “gamle” printere i takt med at de frigiver nye versioner. Det har vi ikke set hos ret mange andre leverandører.

Vi udvider løbende printfarmen og køber derfor en stak printere hjem hver måned. De printere vi ikke har brug for lige nu, kan du nu købe i vores webshop. 

De er en anelse dyrere end hvis du køber dem hos Prusa i Tjekkiet(der skal jo være lidt til fragt og en sodavand om fredagen). Til gengæld kan du få printeren omgående, hvor der hos Prusa kan være mange ugers ventetid.

OG – hvis du har brug for hjælp til at samle 3D-Printeren og blive sat godt i gang, tilbyder vi at samle den sammen med dig. Kontakt os for nærmere infos om dette tilbud.

 

De bedste hilsner

Jesper
3DPrintAarhus.dk

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.