Handelsbetingelser

Alm. forretningsbetingelser for handel på 3DPrintAarhus.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra 3DPrintAarhus.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og 3DPrintAarhus.dk

De oplyste persondata som afgives i forbindelse med købet, behandles i henhold til gældende lovgivning samt 3DPrintAarhus.dk’s Persondatapolitik.

 

Levering & forsendelse

Leveringstiden afhænger af den vare du bestiller. Er varen på lager er leveringstiden 1-2 hverdage ved bestilling inden kl. 13.30. For varer der er i restordre, oplyser vi forventet leveringstidspunkt via mail eller telefonisk henvendelse. Forsendelse sker med enten GLS eller PostNord. 

Afhentning kan kun ske efter forudgående aftale, da vi ikke har lager på forretningsadressen.

 

Fragtpriser

Levering af små-pakke(< 5kg) til GLS pakkeshop koster kr. 40,- excl. moms.

Ved erhvervsadresse eller hjemmelevering prisen kr. 83,00 excl. moms.

Der opkræves ikke fragtgebyr for pakker du selv afhenter hos os.
 

Ved reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra 3DPrintAarhus.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen – og du skal hurtigst muligt rette henvendelse til 3DPrintAarhus.dk

Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det kan f.eks. gøres vha. billeder eller video-optagelser. 3DPrintAarhus.dk fotograferer alle forsendelser under pakningen.

Returnerede varer modtages KUN efter forudgående aftale. Vi anbefaler at retur-forsendelsen forsikres.

Det er dit ansvar, at varerne kommer frem i hel stand, sørg derfor for, at varen er emballeret godt, da vi ellers forbeholder os retten til at afvise at modtage/kreditere varen. I sådanne sager kan skaden dokumenteres med billeder, såfremt vi kan sende billederne til en gyldig mailadresse.

 

Reklamationsret

3DPrintAarhus.dk yder 24 måneders reklamationsret ved forbrugerkøb for fejl ved leveringen. For virksomheder er reklamationsretten 6 måneder. Reklamationsretten dækker ikke ved almindelig slitage eller forkert brug. 

Ved 3D-printede produkter kan der forekomme unøjagtigheder og artefakter i overfladen. Ved 3D-Print af kundens egne filer eller filer fra eksterne hjemmesider(Thingiverse, Thangs o.lign) påtager vi os ikke ansvar for modellens mål, funktion eller pasform. 

Fejl der vil anerkendes som en reklamation vil være ting som: Lag-separation, forkert materiale, forkert farve, manglende dele eller forkert antal.

Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten sendes en mail på salg@3DPrintAarhus.dk eller kundeservice kontaktes på telefon 8282 1717. Du vil herefter modtage instrukser for returneringen eller udbedring.

Såfremt fejlen ikke skyldes forhold som er dækket af reklamationsretten, vil vi enten tilbyde at returnere varen, tilbyde reparation eller køb af en ny tilsvarende vare. Svarer du ikke retur indenfor 30 dage, forbeholder vi os ret til at kassere varen.

Hvis du har modtaget en vare, som er skadet under transporten, er det vigtigt, at du gemmer emballagen. Tag gerne billeder af forsendelsen inden du åbner den. Transportskader er som udgangspunkt en sag mellem dig og transportøren. Undtaget herfor er hvis varen er fejltagtigt emballeret fra vores side.

 

Fortrydelsesret

3DPrintAarhus.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal 3DPrintAarhus.dk derfor underrettes herom, senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer.

Varer der er fremstillet eller tilpasset specielt til dig er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Det gælder f.eks. 3D-printede produkter. 

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i samme stand, som da du modtog den. Har varen været i brug, vil 3DPrintAarhus.dk foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.

Er varen betalt med kreditkort, returneres beløbet altid hertil.

Er varen betalt med overførsel til vores konto, beder vi dig vedlægge oplysninger om kontonr., hvortil beløbet for varen kan returneres.

Du bedes vedlægge oplysninger om ordren, f.eks. kopi af følgesedlen, samt skrive, hvorfor du returnerer varen. Dette er ikke et krav, men det mindsker ekspeditionstiden, så du hurtigere får dine penge retur.

Vi bestræber os på, at returnere dit tilgodehavende i løbet af 8-10 dage, men i perioder med ferie eller travlhed, kan der gå lidt længere.

Rettigheder & Copyright

Vi gør opmærksom på at 3D-Modeller du henter fra internettet eller genstande du sender ind til 3D-scanning, kan være omfattet af copyright der gør det ulovligt at 3D-Scanne eller 3D-Printe dem. Vi påtager os ikke ansvar for at undersøge rettigheder til de filer eller genstande du beder os 3D-Scanne og/eller 3D-Printe for dig. 

Det er således dit ansvar at din opgave ikke overtræder gældende lovgivning eller krænker ophavsretten for 3-part. Ved overtrædelse heraf vil du blive pålagt at holde Reflectas ApS skadesløse ifht. sagsomkostninger,  bod eller erstatning, uanset om denne er pålagt ved en domstol eller indgået gennem forlig med den forurettede 3-part. Dette ansvar påhviler den virksomhed du evt. repræsenterer og subsidiært dig som privatperson.

Vi betragter dine filer og informationer omkring kundeforhold som værende “Internt Fortrolige”. Så vi videregiver ikke informationer om hverken dig eller dit projekt til udenforstående uden forudgående aftale. 

 

Hvis du har specifikke krav til hemmeligholdelse eller håndtering af dine data, kan der laves en særskilt aftale herom. 

 

3D-print service og produktansvar

3DPrintAarhus.dk v/Reflectas ApS leverer 3D-print service. Dvs. den ydelse der ligger i at gøre en 3D-fil til et fysisk objekt – herefter kaldet modellen. Vi påtager os ikke produktansvar vedr. modellens anvendelse, funktion, kompatibilitet ifht. andre produkter, overholdelse af krav om godkendelser og mærkning etc. Dette påhviler alene dig som kunde og gælder uanset om 3D-filen er udarbejdet af dig som kunde, med hjælp fra os eller om 3D-filen er lavet af 3-part. Vi bidrager naturligvis gerne med informationer omkring de anvendte materialer og udleverer gerne relevante sikkerhedsdatablade på forlangende.

 

Bestilling og forudbetaling

Ved større bestillinger over kr. 30.000,- incl. moms forbeholder vi os ret til at opkræve forudbetaling på op til halvdelen af beløbet.

Ved bestilling af 3D-printere og anden hardware som produceres efter ordre, fremsendes en faktura på det samlede beløb ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelserne er i disse tilfælde 15% af fakturabeløbet senest 10 dage efter ordreafgivelsen og det resterende beløb senest 14 dage før den oplyste leveringsdag. Fragtomkostningerne faktureres separat umiddelbart efter leveringen.

Pris og betaling

Alle priser vist i webshoppen, er som udgangspunkt incl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for fejl i prisberegningen og for mellemsalg. En afgiven bestilling betragtes som et tilbud om køb, og er derfor først bindende når 3DPrintAarhus.dk har behandlet bestillingen og frigivet den til levering.

På 3DPrintAarhus.dk kan du bestille dine varer online og betale med:

·         MobilePay

·         Visa Dankort

·         Visa Elektron

·         Bankoverførsel

Online betaling sker via sikker SSL-forbindelse.

EAN-nummer for elektronisk fakturering

Vi beder dig oplyse EAN-nummer, afdelingsnummer, kontaktperson, telefonnummer samt andre relevante oplysninger. Din ordre vil først blive behandlet, når vi er i besiddelse af alle relevante oplysninger. Oplysningerne anføres i rubrikken “NOTAT” under adresseoplysninger. Forsendelse til offentlige institutioner vil altid ske som omdelt erhvervspakke med forsikring. Forsendelsesomkostningerne opkræves sammen med bestillingen. Vi forbeholder os ret til at bede om hel eller delvis forudbetaling for bestillinger.

 

Åbningstider i kundeservice

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefonerne på 8282 1717 mandag til fredag fra kl. 09.00-16.00

Derudover er der åbent for chat når symbolet herfor vises på hjemmesiden.

 

Vores adresse

3DPrintAarhus.dk

v/Reflectas ApS

Rudolfgaardsvej 3

8260 Viby J

 

Kontaktinformationer

Tlf. +45 8282 1717

Mail: salg@3DPrintAarhus.dk