Gotisk lampe i Mat Sort PLA

Ugens 3D-print: Stemningsfuld gotisk lampe

Den kolde og mørke årstid er over os og vi søger indendørs med slumretæpper og varm kakao.

Ugens 3D-print er en smuk rustik LED lampe designet af den spanske designer Sonia Verdu, der på Cults3D kan findes under navnet SHIRA. Check hende ud. Han laver mange rigtig fine ting.

Mat sort og flammende rødt

Modellen består af 3 dele. En bund hvor man kan placere et LED fyrfadslys, en top der slides på og en indvendig del der spreder lyset. Den samlede højde er ca. 25 cm, men man kan naturligvis skalere lampen i præcis den størrelse man vil have.

Foto: Cults3D, Shira

Vi valgte at printe top og bund med FormFutura ePLA Matt Black for at få et udtryk der ligger tættest mulig på støbejern med ovnsværte. Den indvendige del blev printet med FormFutura ePETG Transparrent Orange.

25 cm, ePLA Matt Black og ePETG Transp. Orange

Hvem blev det lavet til?

Dette 3D-print var et internt projekt, som blev lavet af vores egen Danny Seraphim for at teste vores nyeste Matt Black ePLA. Og kan ses i vores showroom.

Skal vi også printe en til dig?

Du kan få printet dine egne 3D-modeller eller de modeller du finder på nettet på en af vores mange 3D-printere. Priserne starter ved kr. 75,- incl. moms. Den viste model koster ca. kr. 300,- at få printet.

Du uploader modellerne via Prisberegneren eller giver os et ring på 8282 1717, så laver vi et godt tilbud til dig.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.